Our Network

CA Andersson

At CA Andersson, we have the expertise and the resources to handle most if not all of your communication needs. Digital and analog. Print, web, display, design, artwork, cross-media, direct marketing, logistics, warehousing, e-commerce, distribution...

Do-Fi

Digital produktion med fokus på användaren. Vi kan erbjuda en heltäckande apputveckling för alla plattformar för webb, dator, telefoner, klockor och TV. Vi kan leverera native iOS och Android men även cross-platform appar.

Exakta

Exakta i Malmö är ett av Sveriges ledande tryckerier. Företaget har under ett antal år lyckats med en mycket god tillväxt i en tuff bransch.

Fotograf Kentaroo Tryman

Jag jobbar som fotograf med inriktningarna reklamfoto och arkitekturfoto.

Fotograf Lucas Gölén

Photographer based in Ystad, Sweden.

Högberg textproduktion

Frilansande copywriter och skribent. Webbsidor, broschyrer, kundtidningar, annonser, nyhetsbrev, pressreleaser … Kanalerna ser olika ut men uppgiften är densamma – att effektivt paketera ett budskap. Att hitta rätt ton och uttryckssätt för varje kund och varje uppdrag.

Hoogs Graphic Design

A graphic designer based in Frederikssund, Denmark.

Lönegård & Co

Lönegård & Co är en kreativ byrå med inriktning på illustration, grafisk formgivning, webbdesign och animation.

Luna Raphael

A graphic designer based in London, UK

Maj Persson

Jag är en illustratör med bakgrund som marinbiolog, vilket har lett till att mina uppdrag mest hamnat inom det vetenskapliga och populärvetenskapliga området, men jag jobbar också med reklamillustration via reklambyrå och direkt mot kund. Jag jobbar i akvarell, tusch och blyerts och skapar såväl naturliga avbildningar som friare tolkningar. Mina bilder har bl.a. använts till böcker, hemsidor, informationsmaterial, utställningar och reklam.

Patric Nadalutti

Director of Photography

Ystad Tryck

På Ystad-Tryck AB producerar vi en mängd olika trycksaker. Huvudproduktionen består av foldrar, visitkort, blanketter, broschyrer, almanackor och affischer.