Till Xbox.com
Victor Rubilar

Victor Rubilar

Freestyle Phanatix

Freestyle Phanatix

Puppet + friends

Puppet + friends

UNDERHOLDNING

Fotbollsprofiler

Under +Challenge kommer du att få träffa några av landets största fotbollsprofiler.

Victor Rubilar

En av världens bästa fotbollsjonglörer kommer till +Challenge. Victor Rubilar har världsrekordet i bolljonglering och är den enda i världen som kan jonglera med 5 fotbollar samtidigt, enligt Football Magazine. Victor har underhållt åskådare i hela världen med sin unika freestyle-show och har uppträtt tillsammans med de största profilerna inom fotboll. Ta chansen att se Victors otroliga uppvisningar och delta i workshops.

www.jugglingfootballs.com

Freestyle Phanatix + friends

Nordens främsta bboys besöker +Challenge. Dansgruppen regerar inom the old school, the new school och the next school. Tre generationer bboys som dominerar inom Breakdance, Boogaloo och Locking. Ni kan se fram emot sköna jams och shower när Freestyle Phanatix bjuder upp till dans på +Challenge.

www.freestylephanatix.com

Puppet + friends

Puppet är känd världen över för sina grymma målningar och är en av nordens främste graffitikonstnärer. Han har målat graffiti i över 20 år, har haft ett 20 tal utställningar, och syns regelbundet i internationella graffiti magasin med sin nya mecano stil som han representerar. Missa inte Puppet på +Challenge med vänner som kommer att bjuda på en graffitishow utan dess like.

www.puppetindustries.com